Για την πλοήγηση

Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους. Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.
Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Πτυσσόμενα κάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι κατάλληλα για πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες και αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία των κατοικιών, αφού συνδυάζουν ασφάλεια, μέγιστο αερισμό - φωτισμό και χαμηλό κόστος.

Η ποιότητα κατασκευής τους προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας αφού αποτελούνται από μασίφ γαλβανισμένες βέργες βαρέως τύπου. Ο σχεδιασμός τους είναι εργονομικός και επιτρέπει την περιστροφή του κάγκελου 180 μοίρες, όταν είναι μαζεμένο, γύρω από τον άξονα στήριξης ώστε να απομακρύνεται από το άνοιγμα και να εξασφαλίζεται έτσι ο μέγιστος δυνατός χώρος διέλευσης.

Διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων κατόπιν παραγγελίας.

Χαρακτηριστικά:


Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα
Πτυσσόμενα κάγκελα

Sitemap