Για την πλοήγηση

Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους. Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.
Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Ρολά ασφαλείαςΔιάτρητα ρολά ασφαλείας
Διάτρητα ρολά ασφαλείας

Τα ρολά ανοικτού τύπου με διάτρηση είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε τη δυνατότητα προβολής του χώρου της επιχείρησης και τη μέγιστη ασφάλεια.  Δικτυωτά ρολά ασφαλείας
Δικτυωτά ρολά ασφαλείας

Τα δικτυωτά ρολά είναι κατάλληλα για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε και παράλληλα το μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm. Τα δικτυωτά ρολά διατίθενται σε 3 τύπους: "Μεγάλο Μάτι", "Μεσαίο Μάτι" και "Μικρό Μάτι". Η αντοχή του ρολού αυξάνεται από το "Μεγάλο Μάτι" προς το "Μικρό Μάτι".


Δικτυωτά ρολά ασφαλείας
Δικτυωτά ρολά Μεγάλο Μάτι
Δικτυωτά ρολά Μεσαίο Μάτι
Δικτυωτά ρολά Μικρό Μάτι


Ρολά κλειστού τύπου
Ρολά κλειστού τύπου

Τα ρολά γκαραζόπορτες κλειστού τύπου είναι κατάλληλα για καταστήματα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, βιομηχανίες κ.λπ. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα. Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το τελευταίο προφίλ του ρολού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα.
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα ρολά διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση.

Τα προφίλ κλειστού και ανοικτού τύπου μπορούν να συνδυαστούν για την κατασκευή ενός ρολού ανάλογα με τις επιθυμίες σας.


Ρολά κλειστού τύπου
Ρολά κλειστού τύπου
Ρολά κλειστού τύπου
Ρολά κλειστού τύπου
Ρολά κλειστού τύπου
Ρολά κλειστού τύπου


Αποχρώσεις RAL για ρολά

Sitemap